Revoluție în mișcare: Dinamo dezvăluie planurile pentru un proiect uluitor!

 Gabriel Glăvan holds the position of the sporting director for the "câini" and has had a decade-long

 acquaintance with the 43-year-old coach Ovidiu Burcă. He currently collaborates with 14 scouts, but

 Dinamo intends to expand its team in this field, focusing on young, eager volunteers seeking recognition.Mai mult decât atât, echipa Dinamo își propune să extindă grupul său de scouteri, având ca obiectiv să formeze o echipă care să acopere în mod cuprinzător diverse campionate din întreaga lume. Gabriel Glăvan, noul director sportiv al clubului, a dezvăluit într-un interviu acordat GSP din tabăra de pregătire slovenă că "echipa" lor monitorizează chiar și al treilea eșalon fotbalistic din Europa și America de Sud.


Directorul sportiv al lui Dinamo, Gabriel Glăvan: „Fiecare va capăta experiență, pe unii dintre ei îi vom angaja la club”


În prezent, echipa de scouteri a clubului numără 14 membri.


„După perioada de transferuri, vrem să creștem. Pas cu pas, în doi ani, vom construi întreaga structură pentru a identifica jucătorii potriviți.”

 departamentul. Vom face o triere și vom aduna 30-40 de oameni, în special tineri de 20 de ani,

 pasionați, care vor să facă primii pași în acest domeniu. Sunt mulți care doresc să lucreze astfel, tineri dinamoviști, pe analize video, pe date.

Nu înseamnă că dacă facem voluntariat, nu sunt bani. Până la urmă, gândiți-vă că eu share-uiesc (n.r.  - „împart”) cu ei, cu această echipă, tot ceea ce am învățat eu în ani de muncă. Și acesta este un câștig important, mai ales că sunt mulți care vor să înceapă de undeva, să capete experiență, să crească. Vrem să facem analiză video și la Academie.

 Bineînțeles, vrem să oferim o șansă oamenilor, apoi, pe unii dintre ei, îi vom angaja la club. Oricum, fiecare va căpăta o experiență deosebită, care sigur va fi de ajutor în viață și în carieră”, a declarat Gabriel Glăvan pentru Gazeta Sporturilor.

Evaluarea noilor veniți la Dinamo: patru performanțe confirmate imediat, în timp ce alte două sunt în așteptare

Printre fotbaliștii aduși în timpul ferestrei de transfer de vară de către Dinamo, se conturează primele

 semne încurajatoare. Portarul Adnan Golubovic, mijlocașul lateral Cristi Costin, extremele Dennis

 Politic și atacantul Goncalo Gregorio și-au făcut loc în echipă și au început să se remarce purtând

 tricoul alb-roșu. Portarul și-a câștigat încrederea și a devenit un favorit printre suporteri, pe când ceilalți au contribuit cu goluri esențiale pentru punctele acumulate până în prezent.

În cadrul mercato estival, Dinamo a adus în echipă 9 fotbaliști până în prezent: portarii Golubovic și Began, fundașul lateral Cristi Costin, stoperii Lucas și Homawoo, mijlocașul central Ilic, extremele Politic, precum și vârfurile Goncalo și Abdallah.

În plus, Homawoo a fost inclus de LPF în „Echipa Etapei” după meciul cu FC Botoșani (1-0), a avut o

 prestație consistentă în confruntarea cu FC Voluntari (3-2), însă a comis o greșeală asupra lui Dumiter

 în timpul prelungirilor, care putea amenința victoria, dar Sigurjónsson a ratat penalty-ul.


Ilic abia a reușit să acumuleze primele minute de joc, de la el a plecat centrarea către Larrucea care a dus la golul victoriei împotriva lui Voluntari. Abdallah încă nu și-a găsit ritmul, iar Lucas și Began își așteaptă debutul pentru „haită”Comentarii