Schimbări de proporții: Andrei Nicolescu dezvăluie un anunț colosal pentru Dinamo

 
Andrei Nicolescu a emis primele comunicări în calitate de noul administrator special al echipei Dinamo. El a preluat funcția lui Vlad Iacob după ce decizia a fost luată în cadrul Adunării Generale a Acționarilor. Nicolescu a anticipat schimbări semnificative la formația din Ștefan cel Mare. Ca noul lider al dinamoviștilor, el a adus în atenție că un investitor milionar este în discuții avansate pentru a contribui la clubul alb-roșu.

Urmează să intrăm într-o zonă de normalitate în care orice dispută internă să nu existe, să fie unitate în

 cadrul clubului, să se formeze o echipă care să funcționeze unitar pentru a ne orienta către performanță.

 E un pas normal, e o decizie majoritară (n.r. eliberarea din funcție a lui Vlad Iacob), muncim în continuare cum am făcut-o și până acum, făcând pași corecți.

Unitatea e cuvântul de bază acum, toată lumea trebuie să tragă în aceeași direcție, nu trebuie să mai

 existe disensiuni. Trebuie să existe o comunicare corectă și rapidă, nu e benefic să ne blocăm în decizii

 care durează săptămâni, când ar putea fi luate în câteva zile. Vedem ce putem să implementăm cât mai

 repede din punct de vedere administrativ pentru a face performantă. Din punct de vedere sportiv, încercăm să transmitem mai multă încredere și stabilitate prin ceea ce facem noi la nivel administrativ, pentru ca jucătorii să poată performa.

Discuțiile cu acționarii care doresc să vină după aprobarea planului de reorganizare există de mult timp și sunt mai mulți investitori interesați să vină. Sperăm ca planul de reogranizare să fie aprobat pe 4 septembrie pentru a înlătura orice urmă de incertitudine și să intrăm pe o traiectorie normală. Sorin

 Preda a declarat că suntem în negocieri, nu mai e nevoie de confirmarea mea, așteaptă să se întâmple

 proceduri care nu țin de mine sau de el. Intrarea lui în acționariat ar aduce stabilitate, a spus Andrei Nicolescu la emisiunea Dinamo 7 /9 de la playsport.ro.

În plus, Andrei Nicolescu a anunțat că în cadrul echipei de la Ștefan cel Mare va avea loc o serie de verificări pentru a examina activitatea din ultimele luni.

„Va urma o perioadă în care vom verifica tot ce s-a întâmplat în această perioadă, vom analiza împreună cu Răzvan Zăvăleanu, suporterii trebuie să știe că tot ce înseamnă plăți care sunt urgente sau care trebuie făcute la Dinamo, se vor face.


Voi stabili o întâlnire cu acționarii, astfel încât să putem să stabilim o strategie prin care să urmărim lunar progresul clubului. Să putem verifica ce se întâmpla la Dinamo în fiecare luna și să urmărim progresul”, a spus Andrei Nicolescu


Comentarii