Situația de la Dinamo dezvăluită: Ce nu ți s-a spus până acum?

 

După ce au obținut prima victorie de la reintrarea în SuperLiga României, în urma unui scor de 1-0 în meciul cu FC Botoșani, Răzvan Zăvăleanu a abordat subiectul stării financiare de la Dinamo. Răzvan Zăvăleanu a oferit mai multe informații cu privire la situația clubului: "Nu putem spune că este una excepțională". El a împărtășit câteva gânduri cu privire la noul acționar.


Administratorul judiciar al echipei cunoscută ca "Câinii roșii" a recunoscut că situația nu este în culori strălucitoare, dar a subliniat că nu se pune problema falimentului.

În plus, Răzvan Zăvăleanu a dorit să își exprime admirația în termeni elogioși față de Andrei Cionca,

 persoana care a devenit noul investitor al echipei de fotbal din Ștefan cel Mare.

”Cred că este un lucru bun ca la Dinamo să avem mai mulți investitori. Din câte știu și cât am văzut,

 Andrei Cionca își dorește să investească la Dinamo. Este evident că sumele respective sunt bine venite.

 Domnul Cionca este dinamovist și m-am bucurat să aud că vrea să se implice în salvarea lui Dinamo. Este evident că vor trebui să aibă loc discuții între acționari, cred că este un pas înainte. 


Este dreptul acționarilor să facă acest demers (n.r. schimbarea lui Vlad Iacob din funcția de administrator special). Astfel, la cererea lor am acceptat schimbarea administratorului special. 

Încă nu s-a aplicat planul de reorganizare, sumele sunt încă foarte mari. Situația nu este una extraordinar de bună, dar nu se vorbește de faliment, așa cum mă întreabă multă lume. 

O parte din datorii s-au plătit, dar evident există anumite datorii care trebuie să fie plătite. Acționarii

 știu acest lucru, să vedem cum le vor gestiona. Mereu este mai bine ca situația să fie bună la club, iar

 emulația este mai mare după victoria cu Botoșani”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la Fotbal Club

După victoria lui Dinamo împotriva FC Botoșani cu scorul de 1-0, Andrei Cionca, recentul investitor în cadrul clubului, a făcut declarații directe cu privire la evoluția echipei. La încheierea meciului câștigat de formația "roș-albă", Cionca a fost extrem de clar în exprimarea opiniilor sale.

” (n.r. V-a plăcut rezultatul?) Da, normal. (n.r. Ați avut emoții?) Da, foarte mari. Nu vreau asta, îmi pare rău că nu am fost dibace (n.r. să apară în fața camerelor). Eu am venit să ajut, cu sufletul deschis, cu niște soluții din business.

Eu i-am convins, le sunt recunoscător că au înțeles că au o misiune. Au avut ei 128 de acțiuni, acum mai au 100.

Dinamo este cea mai iubită echipă din țara asta. Are un potențial imens. O procedură de restructurare nu este una ușoară. Eu sunt convins că toată lumea e de bună credință.


Intrarea mea a generat un val de elan și ăsta a fost mesajul pe care vreau să-l dau. Am primit niște felicitări din partea unor prieteni.


Mi-au spus că dacă le spun planul din spatele planului, poate vin și ei. E un moment greu, dar eu spun că Dinamo are șanse.


E boală grea asta (n.r. cu susținerea lui Dianmo). Eu cred că vor mai veni și alții (n.r. ca investitori)”, a spus Andrei Cionca, la finalul meciului Dinamo - FC Botoșani.


Comentarii