Știre de Ultimă Oră: Echipa la Forța Maximă Pentru Bătălia cu Rapid

 


Andrei Nicolescu (46 de ani) a împărtășit perspectiva sa într-un interviu acordat iAM Sport, legată de

 solicitarea unui creditor al clubului Dinamo de a declara falimentul echipei.

Printre debitorii clubului se numără și fostul director de marketing, Radu Birlică, în sumă de 15.000 de euro, reprezentând salarii restante. Această sumă trebuia să fie achitată până la data de 22 august. 

Andrei Nicolescu nu a dorit să comenteze prea mult, ci doar să îl numescă pe Birlică om de ”rea-credință”.

”Este rea-credință. Altceva n-am ce să comentez. Este făcută cu rea-credință. Am anunțat deja că oameni de rea-credință vor face acest lucru”, a declarat Andrei Nicolescu 

Dinamo a obținut documentele necesare pentru fundașul brazilian Lucas Alves, în vârstă de 31 de ani.

 Există șanse ca acest jucător să fie disponibil pentru selecția antrenorului Ovidiu Burcă, în timp util

 pentru meciul împotriva echipei Rapid. Confruntarea dintre Rapid și Dinamo este programată pentru

 vineri, 1 septembrie, de la ora 21:30. În această seară, echipa Dinamo are un meci important la

 Târgoviște, de la ora 19:00, împotriva echipei Metaloglobus, în cadrul play-off-ului Cupei României. Totuși, mai mare importanță o are duelul din campionatul de vineri, de la Giulești, împotriva echipei Rapid. Atât suporterii „câinilor”, cât și Ovidiu Burcă au primit semnale promițătoare privind situația fundașului brazilian Lucas Alves, un jucător cu experiență din sezoanele petrecute în prima ligă elvețiană și portugheză, printre altele. Fanii echipei Dinamo așteaptă cu nerăbdare să-l vadă pe teren pe acest fotbalist.


Lucas a acumulat 24 de apariții în meciuri, contribuind cu 1 gol și 1 assist în ediția anterioară la cluburile Al Nasr Dubai și Portimonense.

Potrivit informațiilor furnizate de Radio Dinamo și confirmate de oficialii echipei din Ștefan cel Mare

 pentru GSP.ro, Lucas a obținut documentele necesare pentru a fi înregistrat oficial în echipă. Acesta va

 trece prin toate formalitățile necesare pentru legitimarea sa în vederea meciurilor oficiale ale roș-

albilor. După încheierea pauzei competiționale, Lucas va concura efectiv cu Patriche și Homawoo pentru un loc în echipă.

Cu toate acestea, în meciul din Cupa României, Lucas va rămâne în continuare pe margine, în calitate de spectator. Deși a semnat cu "câinii" acum o lună și a urmat un program separat de pregătire pentru a-și recupera forma fizică, el este acum în condiții fizice optime și poate fi o opțiune pentru Ovidiu Burcă începând cu derby-ul împotriva Rapidului.


Cu toate acestea, echipa dinamovistă intenționează să gestioneze cu atenție integrarea lui Lucas în formație, evitând presiunea excesivă și dându-i timp să se adapteze corespunzător.

În vederea confruntării cu Rapidul, cu mențiunea că nu apar detalii neprevăzute, Ovidiu Burcă are

 planificat să păstreze linia defensivă formată din Răzvan Patriche și Josue Homawoo. Totuși, există

 discuții legate de posibilitatea de a încerca perechea de stoperi Deniz Giafer - Ricardo Grigore în meciul cu Metaloglobus.

Este cert că, după încheierea pauzei competiționale și mai ales după participarea sa în meciul amical programat pentru începutul lunii septembrie, Lucas va deveni un concurent serios pentru un loc titular. Astfel, va exercita presiune pentru a face parte din primul unsprezece.

Comentarii