Surpriza totală la Voluntari: Dinamo impresionează cu o victorie dramatică într-un final șocant!

 

Dinamo a reușit să obțină o victorie impresionantă în meciul disputat pe terenul echipei FC Voluntari, cu scorul de 3-2, într-o partidă cu un final de meci extrem de tensionat! Golul victoriei pentru "câini" a fost validat după ce s-a apelat la tehnologia VAR, iar în timpul prelungirilor, norocul le-a surâs, deoarece Sigurjonsson de la Voluntari a ratat o ocazie uriașă de a egala scorul 3-3 dintr-un penalty.

Aceasta a fost a doua victorie consecutivă pentru echipa "câinilor", care își consolidează poziția în

 clasament. Deși au dominat începutul meciului, Dinamo a primit un gol în minutul 19, când defensiva

 lor a fost învinsă la o fază fixă bine lucrată de echipa gazdă. Cu toate acestea, avantajul gazdelor a

 durat doar cinci minute, deoarece Dinamo a revenit rapid în joc. Portughezul Gregorio a marcat un gol frumos din afara careului, aducând scorul la 1-1.

Până la finalul primei reprize, Dinamo a dominat jocul, dar ambele echipe au mers la vestiare la

 egalitate, scor 1-1. În repriza a doua, Dinamo și-a impus din nou ritmul, iar Cristi Costin a adus echipa în avantaj în minutul 46, profitând de o eroare în apărarea gazdelor. Costin, fost jucător al echipei Voluntari, și-a folosit viteza pentru a trece de portar și a marcat în poarta goală.

Deznodământul a fost cu adevărat spectaculos. Nemec a repus lucrurile în balanță în minutul 80, realizând o acțiune aparent simplă după perioada în care echipa roșu-albă își scăzuse considerabil ritmul. Fotbalistul slovac a reușit să înscrie cu piciorul drept, de la o distanță mică, împotriva echipei sale anterioare, cu toate că finalul partidei se mai afla departe.

Dinamoviștii nu au lăsat capul în jos nici după golul de egalizare reușit de Nemec și au obținut un

 avantaj crucial în minutul 87, când mingea trimisă cu capul de Patriche a avut o traiectorie neașteptată,

 inducând în eroare portarul Vâlceanu și ajungând la Gorka Larrucea. Acesta din urmă a finalizat cu

 ușurință, parcă intrând într-o rutină obișnuită. Inițial, golul a fost dezavuat din cauza unui ofsaid, dar după intervenția tehnologiei VAR, care a analizat situația timp de peste 3 minute, s-a clarificat că golul a fost valabil.


Tehnologia de arbitraj video a mai avut de lucru și în prelungiri. Cei din sala de control VAR au intervenit și au acordat un penalty în urma unei greșeli făcute de Homawoo. Cu toate acestea, Sigurjonsson a ratat lovitura de la punctul cu var, iar punctele au mers în favoarea echipei alb-roșii.

Au înscris goluri: Matricardi în minutul 19, Nemec în minutul 80 / Gregorio în minutul 24, Cristi Costin în minutul 46 și Larrucea în minutul 87.


Un număr de 3.600 de fani (conform cifrelor oficiale) urmăresc cu atenție partida de la Voluntari. Potrivit reporterilor GSP prezenți la stadion, majoritatea dintre aceștia sunt susținători ai echipei Dinamo.

Comentarii