Surpriza zilei: Dinamo primeste o veste care aduce echilibrul!

 
Continuă fluxul de schimbări la Dinamo! În concomitență cu desfășurarea Adunării Generale a

 Acționarilor, echipa de la "Ștefan cel Mare" și-a extins lista de membri din organigramă.

Se remarcă o continuare a modificărilor la Dinamo! În ziua în care a fost programată Adunarea Generală a Acționarilor, conducerea clubului din "Ștefan cel Mare" a optat pentru includerea unui nou membru în echipă.


Dinamo continuă să facă ajustări în structura sa! În timpul desfășurării Adunării Generale a Acționarilor, formația de la "Ștefan cel Mare" a decis să aducă în echipă un nou membru, extinzându-și astfel organigrama.


Procesul de reconfigurare continuă la Dinamo! În ziua în care s-a desfășurat Adunarea Generală a Acționarilor, echipa de fotbal de la "Ștefan cel Mare" și-a adăugat un nou nume pe lista membrilor din organigramă.

Dinamo nu încetează să facă ajustări în cadrul său! În contextul desfășurării Adunării Generale a

 Acționarilor, clubul de fotbal din "Ștefan cel Mare" a făcut o nouă adiție în echipa sa de conducere, anunta pagina oficiala a lui Dinamo de Facebook 

„Câinii” au de marți un nou director de marketing, în persoana lui Romeo Bănică, cel care a fost deja prezentat oficial de către cei de la Dinamo, prin intermediul canalelor oficiale de comunicare.

Andrei Nicolescu a prezentat informații cu privire la chestiunile deosebit de importante ce vizează Dinamo: acționari, posibilitatea falimentului și potențiale investiții. El a declarat: „Avem pregătite toate sumele necesare”

Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului Dinamo, a abordat diverse aspecte relevante din

 sfera financiară a echipei, clarificând că momentan nu există acționari care să manifeste interes în a

 investi sume semnificative în Dinamo și că amenințarea falimentului nu planează asupra clubului.

Recent, omul de afaceri Andrei Cionca a efectuat achiziția unui număr modest de acțiuni, anume 28, de la unul dintre acționarii minoritari ai clubului, denumit "Dinamo Socios". Acesta a purtat discuții și cu Red&White la începutul anului, însă fără să obțină succesul dorit.


Sorin Preda, CEO-ul și fondatorul companiei Global Vision, specializată în logistică și industrie, se pregătește și el să achiziționeze 28 de acțiuni.


Andrei Nicolescu: „Discuțiile cu investitorii sunt condiționate de planul de reorganizare”

„Capacitatea de investiție a domnului Cionca e undeva la 300.000 de euro pe an, din ce am vorbit și am și scris din partea dânsului. Am negociat în februarie-martie, în niște condiții echivalente sau mult mai bune decât le-au avut ceilalți acționari inițial. 

La un moment dat regulile jocului au fost schimbate de dânsul într-o percepție proprie și atunci

 negocierile s-au stopat. Nu puteam crea alte reguli față de ceilalți acționari.

Discuțiile cu investitorii sunt condiționate de planul de reorganizare. Propunerea domnului Zăvăleanu e

 în interesul lui Dinamo și așteptările noastre de la termenul de 4 septembrie sunt să fie aprobat planul. Lucrurile vor fi mult mai simple pentru ce înseamnă Dinamo în viitor. Avem deja pre-agreate niște documente cu niște investitori, doar aprobarea planului împiedică realizarea stabilității și predictibilității clubului”, a spus Nicolescu la Gold FM.


Nicolescu despre sumele care trebuie plătite de Dinamo: „Există bani!”

„Procedura insolvenței are niște reguli clare apropo de faliment. Nu există «azi nu e faliment și mîine e». 


Există niște proceduri în care unii dintre creditori pot să facă o cerere în momentul în care consideră că aveau dreptul să primească niște bani la o dată scadentă. 


Pe de altă parte, toți cei care, conform zvonurilor, ar putea să facă o astfel de cerere, care să primească un termen, să fie analizată și care poate fi plătită între timp, sunt cei care au agreat noul plan și au votat noi termene prin care și-au asumat să primească acele sume. 

Votarea de către categoriile respective a noului plan echivalează cel puțin cu o prelungire a termenului de plată pentru scadențele pe care le aveau. 

Pentru cine nu stăpânește foarte clar legea insolvenței poate să nu fie atât de clar. 

Dar există niște proceduri de care noi, ca și în celelalte cazuri în care toată lumea striga că suntem cu capul sub apă - licența și interdicția la transferuri - aplicăm procedurile pe care le putem aplica în insolvență pentru a da cele mai bune șanse acestui club să renască.


[Situația e sub control], cu siguranță. Avem pregătite toate sumele necesare dacă ar fi vorba de orice chestiune de genul. [Există bani], da”, a mai spus administratorul special al „câinilor” pentru sursa citată.

Comentarii