Ultima oră: Transfer rezolvat pe radarul Dinamo

 

Astăzi, Dinamo a dat undă verde pentru semnarea contractului cu Răzvan Began, portarul în vârstă de 26 de ani, care a participat la sesiunile de antrenament de la Săftica. Acordul a fost finalizat pentru o perioadă de două sezoane, în ciuda faptului că tranzacția a fost amânată pe o perioadă considerabilă.


Efectiv, Dinamo a încheiat astăzi capitolul unei adevărate "telenovele" desfășurată în culorile alb și roșu! Răzvan Began, în vârstă de 26 de ani, a devenit transferul de ultimă oră al echipei, iar Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, a dat semnătura finală pentru finalizarea acestei mișcări.

Roș-albii i-au propus un angajament pe termen de doi ani portarului care și-a început sezonul la FC

 Botoșani, dar care și-a petrecut ultimele săptămâni antrenându-se la Săftica. Răzvan Zăvăleanu a

 confirmat mutarea în cadrul unei declarații pentru GSP.ro. Began va continua să participe la

 antrenamentele de la Săftica, aducând astfel o concurență suplimentară pe o poziție vitală în echipă.

În timpul perioadei de transferuri de vară, Dinamo a adus în echipă un număr total de 9 jucători noi: portarii Began și Golubovic, fundașii centrali Lucas și Homawoo, fundașul dreapta Costin, mijlocașii Ilic și Politic, precum și atacanții Abdallah și Goncalo.


Portarul Began va intra în competiție cu Golubovic și Dujmovic pentru locul de titular, oferindu-i astfel lui Burcă opțiuni variate pentru postul de portar.

Bilanțul lui Began la finalul sezonului precedent a fost legat de echipa Sepsi, cu care a câștigat Cupa

 României. Apoi, s-a despărțit de echipa din Ardeal și a semnat cu FC Botoșani, însă perioada petrecută

 în nordul Moldovei nu s-a dovedit a fi una de succes. În cele din urmă, el a acceptat invitația lui Ovidiu Burcă de a se alătura antrenamentelor la Săftica.

Cu toate acestea, din motive financiare, transferul său nu a fost inițial aprobat. Situația s-a schimbat astăzi, iar administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a dat undă verde pentru finalizarea tranzacției.


Interesul lui Ovidiu Burcă pentru Began a fost evident, iar acest lucru va genera o presiune suplimentară pentru postul de portar. Aceasta este o zonă în care Golubovic din Slovenia a câștigat competiția pentru începutul sezonului alături de bosniacul Dujmovic.

Comentarii