Ultimele noutăți și dezvăluiri despre modificările din echipă

 Ultimele informații despre Ovidiu Burcă și mutările de vară la Dinamo: Detalii complete despre schimbările în echipă


Întrebat cu privire la probabilitatea atingerii obiectivului propus pentru acest sezon, antrenorul a exprimat o încredere fermă, chiar dacă debutul competițional nu a corespuns așteptărilor. Cu toate acestea, momentele cele mai dificile au fost cele de așteptare până la ridicarea interdicției și legitimarea noilor jucători, dar odată ce aceștia au putut fi implicați în joc, situația s-a stabilizat.

Potrivit declarațiilor sale, în perioada imediat următoare, sarcina sa va fi de a identifica formula

 potrivită pentru a obține rezultatele dorite. În cele patru meciuri de până acum, echipa a reușit să obțină

 un singur punct, adică remiza înregistrată în meciul cu U Cluj din deplasare, scor 1-1.

„Eu n-am fost niciodată altfel decât optimist. Preocuparea mea principală a fost când vom aduce

 jucătorii, pentru că am avut acea interdicție legată de transferuri. Cumva, sunt mai liniștit, pentru că îi știu aici pe toți, știu ce am în mână. Va trebui să găsesc cele mai bune mijloace de a-i antrena, dar sunt mai liniștit că îi am pe toți. Știu ce am de făcut, rămâne să găsesc sistemul care li se potrivește.

Avându-i pe toți, deja lucrurile se simplifică. A fost acea așteptare, n-am fost negativ niciodată, dar am

 fost preocupat să îi am cât mai repede. Eu sunt aici să dau anumite soluții când nevoile clubului o cer.

 Le-am explicat, știu foarte clar unde suntem și unde vrem să ajungem. Cred că și eu le transmit foarte

 multă liniște, sunt convins că putem forma o echipă competitivă pentru Liga 1.


Punctul cu U Cluj le-a dat mai multă încredere, au un tonus bun, sunt convinși și ei că putem realiza lucruri bune anul acesta. Știu că nimic nu se poate realiza fără puțină suferință, exact cum s-a întâmplat și anul trecut. Nu se poate întâmpla nimic măreț dintr-o dată, bătând din palme. E nevoie de multă muncă, nu vine peste noapte, dar ei trebuie să stea liniștiți. E o chestiune de timp până când lucrurile se vor așeza”, a declarat Ovidiu Burcă la Dinamo 7/9.


Mesaj pentru suporteri: „Să strângă puțin din dinți”

Totodată, antrenorul echipei de la Ștefan cel Mare le-a adresat un apel fanilor, îndemnându-i să-și însușească răbdarea ca pe o armă prețioasă. Numai astfel vor avea oportunitatea de a vedea într-o zi visul lor împlinit, cu favoriții lor confruntându-se cu demnitate în fața oricărui adversar din vârful fotbalului românesc.

„Întotdeauna vreau să le mulțumesc pentru tot sprijinul pe care îl arată echipei. Vreau să le promit că vom face absolut tot ce ține de noi pentru a construi un Dinamo așa cum merită ei și istoria acestui club. Nu-mi place să folosesc cuvinte mari, dar aș vrea să aibă puțină răbdare, să strângă puțin din dinți, cum facem și noi. În cel mai scurt timp veți vedea o echipă puternică, o echipă care se va bate de la egal la egal cu orice adversar din Liga 1”, ne-a mai spus Burcă.Comentarii