Valul de Schimbări la Dinamo » Încă Un Jucător Părăsește Echipa

 Fotbalistul Geani Crețu, în vârstă de 23 de ani, a luat decizia de a părăsi echipa Dinamo, fapt anunțat de club în decursul acestei zile.

„Mulțumim, Geani Crețu! Jucătorul în vârstă de 23 ani și-a încheiat, oficial, raporturile contractuale

 prin reziliere amiabilă cu Dinamo București. Geani a debutat la Dinamo în sezonul 2018/19 și a crescut

 în sânul clubului din Ștefan cel Mare. Clubul îi mulțumește pentru devotamentul pentru culorile alb-roșii și îi urează mult succes în carieră!”, au comunicat oficial roș-albii.

În actualul sezon din Superliga, Crețu a jucat doar 11 minute pentru Dinamo, apărând în remiza de runda trecută, scor 1-1, împotriva echipei Petrolul la stadionul „Arcul de Triumf”. Marți, el a fost titular în întâlnirea din play-off-ul Cupei României, unde Dinamo s-a impus cu 2-1 împotriva Metaloglobus, însă prestația sa nu a fost pe placul antrenorului Ovidiu Burcă.

Potrivit informațiilor furnizate de GSP, discuțiile privind despărțirea lui Geani Crețu de la Dinamo au

 avut loc încă din săptămâna trecută. Totuși, din cauza unor probleme de lot cu care s-a confruntat Ovidiu Burcă, fotbalistul a mai avut ocazia să joace de două ori în tricoul alb-roșu.

Geani Crețu: „Mi-am dorit să meg undeva să joc”

„A fost o reziliere de comun acord, nicio problemă, eu mai aveam contract cu Dinamo doar până în vară. Se încheie o etapă importantă din viața mea, am crescut la Dinamo. 

Erau discuții mai vechi, de vreo două săptămâni, să rezolvăm cumva situația mea cu clubul. Mi-am dorit să merg undeva să joc, să am meciuri în picioare, am încheiat totul de comun acord. Fără nicio problemă. 

Totul a fost pe cale amiabilă, fără certuri, fără reproșuri, fără discuții. Cel mai important pentru mine era să am continuitate în jocuri. Voi studia diverse oportunități, o să mă sune diverși agenți să rezolvăm în perioada imediat următoare”, a declarat Geani pentru GSP.ro.


Comentarii