Ziua crucială la Dinamo: Ce se va întâmpla?

 

Joi, de la ora 14:00, va debuta Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo. În cadrul acesteia, se va face prezentarea lui Andrei Nicolescu în calitate de administrator special. La scurt timp după aceasta, Vlad Iacob va susține o conferință de presă în care își va exprima opiniile.


În ziua de joi, începând cu ora 14:00, va avea loc Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo. În contextul acestui eveniment, se va face prezentarea lui Andrei Nicolescu în funcția de administrator special. Subsecvent, Vlad Iacob își va aduce contribuția printr-o conferință de presă, prin intermediul căreia își va exprima punctele de vedere, potrivit GSP.ro

Cu începere de joi, la ora 14:00, Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo va lua startul. Andrei

 Nicolescu va fi prezentat ca administrator special în cadrul acestei reuniuni. Odată cu încheierea

 acesteia, Vlad Iacob își va ține o conferință de presă pentru a-și exprima perspectiva asupra situației.

În ziua de joi, la ora 14:00, se va deschide Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo. Un moment

 important va fi prezentarea lui Andrei Nicolescu, care va prelua poziția de administrator special.

 Urmează apoi o conferință de presă susținută de Vlad Iacob, în cadrul căreia își va împărtăși punctele de vedere personale.

Andrei Nicolescu își vede împlinită dorința cu obținerea poziției mult râvnite la Dinamo.


O oră mai târziu, începând cu ora 15:00, în sala de conferințe de la stadionul "Arcul de Triumf", Vlad Iacob va lua parte la o conferință de presă.


Tribunalul București, secția a VII-a Civilă, a făcut anunțul încă din primele zile ale lunii august. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, a informat judecătorul sindic cu privire la convocarea Adunării Generale a Acționarilor la cererea explicită formulată de acționarii Dinamo 1948 SA - Red&White 2022 Management și APCH. Acești acționari dețin în totalitate 92,8369% din capitalul social al Dinamo 1948 SA.

E un lucru bun ca la Dinamo să avem tot mai mulți investitori. Din câte știu și cât am văzut, Andrei

 Cionca își dorește să investească la Dinamo. Este evident că vor trebui să aibă loc discuții între

 acționari, cred că este un pas înainte. E dreptul acționarilor să facă demersul legat de funcția de administrator special, noi, la cererea lor, am acceptat schimbarea în funcție

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo, la DigiSport


Andrei Nicolescu a parcurs un drum particular pentru a câștiga poziția de administrator special la Dinamo.

Efectiv, pentru a-și asuma rolul de administrator special în cadrul clubului, Andrei Nicolescu a decis să renunțe la statutul de creditor al echipei, a informat recent sursa ProSport.

Mai exact, avocatul deținea o creanță curentă în urma unui împrumut pe care l-a oferit încă din august 2022 clubului din Ștefan cel Mare. Iar banii au provenit de la One Holding Investments SRL, care a dorit în vara anului trecut să se implice financiar la gruparea roș-albă.


Eu îl văd pe Andrei Nicolescu numărul 1 în club. A fost o problemă de a lucra în echipă, poate că Vlad Iacob nu se potrivește. Apreciem tot ce a făcut, a muncit mult pentru club, dar trebuia să înțeleagă și să facă echipă

Eugen VoicuComentarii