Andrei Nicolescu aduce o doză de realitate fanilor înfocați ai lui Dinamo!O presă doar pentru Dinamo!

Dinamo este inima noastră: Haideți să o protejăm!

SUPORTERII SUNT SUFLETUL UNEI ECHIPE, IAR DINAMO ARE UN SUFLET PUTERNIC ȘI INIMOSAndrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a avertizat cu privire la așteptările fanilor după

 ce clubului i-a fost aprobat noul plan de reorganizare, un plan care aduce clubul mai aproape de ieșirea

 din insolvență. În fața suporterilor, șeful lui Dinamo a subliniat că nu trebuie să se aștepte la un succes imediat pe plan sportiv. Luni, Dinamo a primit o veste excepțională: judecătorul sindic a aprobat noul plan de reorganizare, eliminând datoriile de peste 5 milioane de euro și lăsând clubul cu doar un milion de euro de plătit.

În această situație, ieșirea din insolvență nu mai pare un vis îndepărtat pentru Dinamo. Cu toate acestea,

 în ceea ce privește performanța sportivă, administratorul special Andrei Nicolescu le atenționează pe suporteri să nu se aștepte la rezultate imediate.

Andrei Nicolescu: „Îmi cer scuze față de suporterii dinamoviști”

„Este foarte posibil să fie presiune, dar eu îmi cer anticipat scuze în fața suporterilor dinamoviști. Noi vom face lucrurile pas cu pas, organizat.

Nu vom risca viitorul lui Dinamo, nu vom face lucruri hazardate doar pentru a fi pe placul unora sau altora, ci vom construi din temelii administrativ și sportiv acest club, ca el să reprezinte ceas de ceas, zi de zi, un club din ce în ce mai puternic.


Îmi pare rău și îmi cer scuze față de suporterii dinamoviști care se așteaptă ca Dinamo să se bată la campionat mâine. Nu o va face, dar așa cum construim noi, la un moment dat, cât mai curând, Dinamo se va bate și va rămâne acolo.

Nu va cădea de pe niște cai imaginari pe care i-au creat fostele conduceri de la club, care doar pentru a

 fi populare au făcut castele de nisip care s-au izbit de niște valuri puternice”, a precizat administratorul special la Radio Dinamo 1948.

Doar datorită suporterilor am putut noi ca în februarie să ne asumăm un rol un pic mai important. Noi n-am fi însemnat nimic dacă în februarie clubul ăsta n-ar fi fost în viață. 

- Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo


În prezent, Dinamo se situează pe poziția a 11-a în clasamentul SuperLigii, acumulând doar 8 puncte în primele 8 etape ale campionatului. Echipa nou-promovată a suferit o înfrângere dureroasă în etapa anterioară, pierzând cu scorul de 0-4 în fața rivalului său local, Rapid.Comentarii