Breaking news: E timpul să fim bucuroși!

 
Surpriză în Liga de Tineret: Dinamo a câștigat derby-ul cu FCSB. FCSB pornea ca mare favorită în

 derby-ul rundei din Liga de Tineret împotriva lui Dinamo. Cu toate acestea, "câinii" au contracarat

 calculele, reușind să revină de la 0-1 și să învingă echipa roș-albastră cu scorul de 2-1.


Dinamo nu a avut un început prea bun în Liga de Tineret, obținând doar 3 puncte în 3 meciuri și având un golaveraj modest de 2-8. Pe de altă parte, FCSB a început în forță, adunând șase puncte din două meciuri și având un impresionant golaveraj de 22-0.


Pe lângă acești jucători, în teren se aflau și Alexandru Maxim, Luca Ciobanu, Mihai Toma și George Gogescu, acesta din urmă fiind tânărul lăudat de MM Stoica. Toți aceștia au avut apariții la prima echipă. În meci, FCSB a marcat primul gol, iar chiar Gogescu a transformat un penalty contestat de spectatorii din tribune. La pauză, scorul era 1-1, după ce Alex Bărbuț l-a învins pe portarul înalt de 2.02 metri, Alexandru Maxim, cu un șut la colțul scurt.


Victoria echipei Dinamo a fost asigurată de Mihai Istrate, un fost jucător al FCSB-ului. Șeptarul dinamovist a creat o acțiune personală, trecând de trei adversari, apoi a înscris în poartă. Această victorie a fost sărbătorită cu entuziasm de tinerii jucători ai lui Marius Dulca de pe teren, sub aplauzele părinților acestora.

„Ne-am dorit mult. Am luptat pentru acest rezultat. Nu cred că e o surpriză. Cu multă muncă și onoare

 am putut câștiga acest meci. Suntem Dinamo, nu e o surpriză când bați FCSB”, a spus Alex Bărbuț, mijlocașul trupei din „Ștefan cel Mare”, la finalul partidei. .

A fost un meci bine pregătit. Emoția e mare, fiind un meci cu FCSB. Eu vin și de la ei. A fost o ambiție în plus. E o surpriză, dar noi am știut că-i putem bate

-Mihai Irimia, Dinamo


Gabriel Glăvan a adus calmul

Penalty-ul acordat FCSB-ului în prima repriză a stârnit reacții aprinse în rândul apropiaților jucătorilor prezenti în tribune. Unii dintre ei au rostit cuvinte neplăcute la adresa arbitrilor și au adresat câteva comentarii jignitoare adversarilor.

Gabriel Glăvan, noul director sportiv al lui Dinamo, aflat în tribune pentru a monitoriza evoluția tinerilor dinamoviști, a intervenit cu scopul de a restabili calmul în tribună.

„E o victorie importantă. Ne dă speranță pentru viitor. Când te uiți la rezultatele trecute, poate fi o

 surpriză. Nu și pentru noi. E bine că avem un punct de plecare. Pentru că azi Dinamo se

 reconstruiește”, a precizat Marius Dulca, antrenorul lui Dinamo, potrivit GSP.ro

Echipele de start la Dinamo - FCSB 2-1 în Liga de Tineret

DINAMO: Targon - I. Neculai, M. Toader, Damian, Bobocea - Al. Bărbuț, Zlotea, Aldea, Anghel - Istrate, Gavrilă


FCSB: Maxim - Dinu, Ciobanu, Pădurariu, Alexe - Bulimar, Gogescu, Toma - A. Radu, Jarcă, Venciu


Comentarii