Cine sunt oamenii din RNV Sport SRL? Detalii nedivulgate!

 


O presă doar pentru Dinamo!

Dinamo este inima noastră: Haideți să o protejăm!

SUPORTERII SUNT SUFLETUL UNEI ECHIPE, IAR DINAMO ARE UN SUFLET PUTERNIC ȘI INIMOSRNV Sport SRL, o companie care a fost înregistrată doar două săptămâni în urmă, s-a alăturat recent ca

 acționar în firma Red&White. RNV, cu unicul său acționar, Renovatio Trading SRL, și cu o femeie în

 funcția de persoană împuternicită, a achiziționat 21% din acțiunile "RWM" în schimbul a două

 milioane de euro. ProSport vă dezvăluie originile RNV și cine se află în rețeaua de firme și persoane asociate cu Renovatio. Red&White 2022 Management, o companie înființată vara trecută, care a cumpărat în luna februarie acțiunile firmei Lotus în cadrul SC Dinamo 1948 SA (72,8%), apoi un alt pachet de 8% de la Asociația Peluza Cătălin Hîldan, a suferit recent o schimbare în structura sa, după ce un nou acționar s-a alăturat.


Noul acționar este RNV Sport SRL, care a adus două milioane de euro în afacere și a preluat 21,67% din Red&White, cota fiind distribuită de la ceilalți acționari. Iată cum arată acum structura acționariatului Red&White 2022 Management după intrarea RNV Sport SRL:


Eugen Gheorghe Voicu - 40,25%

Andrei Cristian Nicolescu - 26,92%

Dan Junior Gătăianțu - 2,83%

Team Sport Management SRL (Bogdan Pavel) - 8,33%

RNV Sport SRL - 21,67%

Revenind la subiect, să aruncăm o privire asupra noilor acționari ai companiei care controlează cel mai

 mare pachet de acțiuni în SC Dinamo 1948 SA, adică RNV Sport SRL. Această firmă a fost înființată

 recent, pe 28 august pentru a fi mai exact, și are ca unic asociat pe Renovatio Trading SRL. În ceea ce

 privește conducerea RNV, este de menționat că femeia denumită persoană împuternicită este Denisa

 Marina Ion. Este important de subliniat că, în momentul conferinței de presă în care a fost anunțată această nouă cooptare, RNV Sport SRL nu a fost reprezentată de nimeni.

Până la înregistrarea RNV Sport SRL, tranșa din contractul de sponsorizare în baza înțelegerii comerciale cu Dinamo a fost achitată de „firma mamă”, Renovatio Trading care, la jumătatea lunii iulie, a virat 735.211 lei în conturile clubului.


Renovatio Trading SRL, societate înființată în 2003, are o structură din care fac parte două persoane juridice și o persoană fizică. Acționarul cu cea mai mare cotă socială este Res Terranet Holding SRL, cu 44%, urmează Ace Blink Consunting, care deține 36%, în timp ce singurul asociat persoană fizică prezent în acționariat este omul de afaceri Eduard Marius Ciucu, cu 20%.

Eduard Marius Ciucu, milionarul fără fotografie pe internet. Legăturile cu Gabriel Ștefan, fiul lui „Pinalty” și „băieții deștepți din energie”

Așchii de articole din presa generalistă și economică îl prezintă pe Eduard Marius Ciucu, omul de afaceri fără fotografie pe internet. Cităm din politici.weebly.com:

„După ce presa a arătat că firma Green Energy a devenit peste noapte unul dintre liderii comerţului cu

 energie din România, Gabriel Ştefan (n.r. fiul lui Gheorghe Ștefan, fostul șef de la Ceahlăul Piatra- Neamț și primar al orașului din Modova) s-a retras din firmă, asociat devenind firma Scucci Limited, un alt offshore. În luna martie a acestui an în Green Energy a intrat RG Renovatio Group Limited, un alt offshore înregistrat în Nicosia. Firma se numeşte azi Renovatio Trading SRL, iar ca administrator figurează acelaşi teleormănean, Eduard-Marius Ciucu, împuternicit de Gabriel Ştefan chiar de la începuturile business-ului” 

Red Terranet Holding SRL

Primul acționar al Renovatio Trading SRL este Red Terranet Holding SRL, o firmă cu un capital

 subscris de 1000 lei, deținută de Offnet (cu reprezentant Arion Aurel Florin, apropiat cu un alt fiu celebru, Dragoș Constantinescu, băiatul fostului președinte al României – Emil Constantinescu, cel care în trecut, conform Ziare.com, a fost manager la Renovatio SRL), respectiv un offshore din Cipru, Terravis Limited.


Ace Blink Consulting

Acționarul majoritar din Ace Blink Consulting este Mihalcea Călinescu Silviu Bogdan, cu domiciliul la Cascais – Portugalia – și un aport în societate de 98%, fost partener de afaceri cu același Dragoș Constantinescu. Adrian Preda este celălalt asociat, care are doar 2%/ din Ace Blink Consulting, potrivit Prosport.ro

Comentarii