Cu sufletul la club: Când dragostea pentru Dinamo devine o poveste de viață

 

O presă doar pentru Dinamo!

Dinamo este inima noastră: Haideți să o protejăm!

SUPORTERII SUNT SUFLETUL UNEI ECHIPE, IAR DINAMO ARE UN SUFLET PUTERNIC ȘI INIMOS
Administratorul judiciar al echipei Dinamo a făcut o apariție exclusivă în emisiunea Dinamo 7/9 de pe

 platforma playsport.ro pentru a clarifica un aspect care a stârnit întrebări în rândul suporterilor din

 „Groapă”. Pe lângă explicațiile legate de modul în care sunt efectuate plățile către anumite categorii de creditori în cadrul noului plan de reorganizare, Răzvan Zăvăleanu a fost întrebat și despre motivul pentru care nu a participat la evenimentul special organizat de club în aceeași zi. Într-o conferință de presă la care au fost prezenți acționarii Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, antrenorul Ovidiu Burcă și Eduard Galan, președintele DDB, tricoul cu numărul 12 a fost retras ca un gest de omagiu pentru suporterii care au susținut clubul într-un moment foarte dificil.

„Nu am știut despre acest eveniment. Nu m-a chemat nimeni, nu m-am dus. Un gest frumos pentru

 suporteri. Am vazut pe Youtube acest eveniment. Nu am știu despre acest eveniment. Niște gesturi

 frumoase. Nu cred că pot să comentez pentru că nu am avut nicio contribuție”, a fost explicaţia lui Zăvăleanu, în cadrul emisiunii Dinamo 7/9, difuzată pe playsport.ro

În istorie, aceeași practică a fost aplicată în urma tragicelor dispariții ale lui Cătălin Hîldan și Patrick

 Ekeng, ambii purtători ai echipamentelor cu numerele 11, respectiv 14. Justificarea retragerii tricoului pe care, de obicei, îl poartă portarul de rezervă a fost dezvăluită de către Andrei Nicolescu în fața publicului.

„Aș vrea să retragem numărul 12, în cinstea fanului dinamovist, oricare ar fi el, în orice tip de formă sau de afliere ar fi fost el, cu rugămintea ca Edi Galan să primească de la Ovidiu acest tricou, cu numărul 12”, a anunţat unul dintre acţinarii Red & White, societate care deţine pachetul majoritar de acţiuni al lui Dinamo.

Zăvăleanu, dinamovist pe viaţă

Chiar dacă nu a fost inclus pe lista invitaților pentru eveniment, loialitatea sa față de club rămâne neclintită și puternică.

„Am pus atât suflet la Dinamo. Este imposibil ca Dinamo să nu rămână pentru toată viața în sufletul

 meu. Pentru mine la Dinamo a fost ca o misiune sacră. Am trăit cu perfomanțele lui Dinamo, de mic copil, știu ce înseamnă Dinamo. Pentru mine, Dinamo va rămâne în sufletul meu.

Nu știu ce-ți rezervă viața. Adevărul e că ne-am luat și noi porția de hate în unele momente. Nu m-am gândit niciodată la faliment, ci la salvarea acestui brand. Au fost momente, de mare cumpănă. Am crezut cu tărie că vom salva acest club. Nimic nu a putut să ne abată de la drumul nostru”, a încheiat practicianul în insolvenţă.

Comentarii