Dinamo găsește soluții inventive în fața dificultăților programului de joc

 


Dinamo se vede în imposibilitatea de a găzdui meciul contra Farului în etapa a zecea a campionatului, fie la Târgoviște, fie la Ploiești, și astfel se întoarce la propriul teren, "Arcul de Triumf".

Echipa Dinamo se pregătește pentru confruntarea de vineri seară împotriva FCU Craiova, ce va avea

 loc la ora 21:30 pe Arena Națională. Deși ar prefera să continue să joace meciurile de acasă pe cel mai

 mare stadion al țării, următoarea etapă, cea cu Farul Constanța, nu poate fi găzduită acolo.

Conform informațiilor primite de reprezentanții clubului, Arena Națională este rezervată pentru

 evenimentul Asia Fest 2023, un festival ce promovează cultura și tradițiile orientale, în perioada

 weekend-ului 22-24 septembrie. Prin urmare, Dinamo este nevoită să găsească o altă locație pentru meciul împotriva echipei lui Gheorghe Hagi.

După ce au fost respinși la Târgoviște și Ploiești, Dinamo se întoarce la "Arcul de Triumf".


Conducerea clubului Dinamo a încercat să găsească o soluție pentru a juca meciul cu Farul la Târgoviște, la o oră distanță de București, pe noua arenă "Eugen Popescu". Aici, în calitate de echipă oaspete, Dinamo a disputat și meciul de Cupa României cu Metaloglobus (2-1).

Dâmbovițenii au respins propunerea Dinamo, conform informațiilor din Prosport, deoarece a doua zi după meciul programat al lui "câini" de vineri seara la ora 21:00, echipa Chindia are un meci în Liga a 2-a sâmbătă la ora 11:00. Oficialitățile locale din Târgoviște au refuzat oferta venită din partea echipei din București.

Așadar, Dinamo se vede obligată să revină pe stadionul "Arcul de Triumf", locul în care și-a stabilit

 baza încă de la retrogradarea în eșalonul secund. Cu toate că Ovidiu Burcă, jucătorii și conducerea

 echipei au avut critici cu privire la calitatea gazonului în unele etape, arena a rămas un loc drag suporterilor, generând numeroase sold-out-uri.

Stadionul a trecut printr-un proces de mentenanță, iar acum există speranța că terenul va satisface nevoile echipei Dinamo. 

Ca opțiune de rezervă, există și stadionul din Voluntari, cunoscut sub numele de "Anghel Iordănescu", dar și aici există o problemă majoră, deoarece echipa din Ilfov are și ea programată o etapă acasă în același weekend, la mai puțin de 24 de ore după meciul Dinamo - Farul.


Menționăm că închirierea arenei "Arcul de Triumf" costă 18.000 de euro.

Comentarii