Dinamo se pregătește să facă un salt gigantic în următoarele zile - Ce informații trebuie să știți!

 


O presă doar pentru Dinamo!

Dinamo este inima noastră: Haideți să o protejăm!

SUPORTERII SUNT SUFLETUL UNEI ECHIPE, IAR DINAMO ARE UN SUFLET PUTERNIC ȘI INIMOS


Sponsorii angajați în susținerea lui Dinamo au purtat și continuă să desfășoare discuții pentru a intra în

 acționariatul Red&White. În perioada imediat următoare, Renovatio și chiar Regata ar putea să-și

 extindă participarea în compania care deține pachetul majoritar din SC Dinamo 1948 SA. Un eveniment surpriză a avut loc în loja dinamovistă la derby-ul cu Rapid.

Eugen Voicu, președintele Red&White 2022 Management, deținătorul unei părți de 49% din compania care reprezintă acționarul majoritar al SC Dinamo 1948 SA, a indicat, după aprobarea de către judecătorul sindic a "Planului de reorganizare modificat cu prelungirea perioadei de implementare", că este posibil să fie implicat și un număr mai mare de antreprenori în structura "RWM".

Cine ar mai putea să investească la Dinamo? Negocierile purtate de Red&White și numele surpriză care a fost prezent, în loja „câinilor”, la derby-ul cu Rapid

Acum există o claritate mult mai mare în ceea ce se va întâmpla și în ceea ce privește cantitatea de

 resurse pe care o s-o avem la dispoziție, dar și a eventualilor investitori pe care o să-i cooptăm alături

 de noi. În acest sens o să facem niște declarații sau chiar o conferință presă și, acolo, o să aflați și noutăți în acest sens” – Eugen Voicu

Colaboratorul lui Eugen Voicu, Andrei Nicolescu, a consolidat mesajul în calitate de următor acționar în cadrul "RWM", cu o cotă de 32%.

Apropo despre noi parteneri,săptămâna aceasta vom face un anunț, pentru că o parte din discuții s-au materializat. Noi am prezentat un plan corect, cu principii”, a transmis fostul șef de la Academia Rapid pentru PlaySport.ro.

ProSport a efectuat investigații pentru a identifica persoanele implicate în această problemă, iar informațiile colectate dezvăluie nume notabile care au fost contactate de conducerea Red&White cu oferte deja cunoscute, de 10%.


În prezent, în cadrul Red&White, alături de Voicu și Nicolescu, se numără și Claudiu Florică (cu o cotă de 5%) și Bogdan Pavel (cu 10%), acesta din urmă fiind prezent la meciul cu FC Voluntari. De asemenea, Dan Gătăianțu, directorul financiar al societății, face parte din această echipă. Conform rapoartelor, șeful de la Beneva, care a fost prezent la meciul cu echipa din Ilfov, manifestă interes pentru o implicare financiară mai semnificativă în schimbul unei părți mai mari din acțiuni.

În plus față de discuțiile anterioare pe care conducerea Red&White le-a avut cu omul de afaceri Sorin

 Preda, care este deja cunoscut în loja "câinilor" și a achiziționat 28 de acțiuni de la suporterii din

 Asociația Dinamo Socios, șefii clubului explorează și alte opțiuni și par să se apropie de acorduri după aprobarea planului modificat.

De-a lungul ultimelor meciuri ale echipei cu sediul în șoseaua "Ștefan cel Mare", alături de Andrei

 Nicolescu s-au văzut în mod constant afaceristul Cătălin Mișu de la Regata, precum și reprezentanții de la Renovatio. Conform informațiilor noastre, atât Mișu, care anterior a arătat interes pentru investiții la Rapid înainte de faliment, cât și cei de la Renovatio, au purtat discuții pentru a deveni nu doar sponsori, ci și acționari. Partenerii din Renovatio, aduși inițial în calitate de parteneri comerciali de către Vlad Iacob, fostul administrator special al SC Dinamo 1948 SA, par să fie într-o poziție avansată în cadrul negocierilor.

Recent, ProSport a surprins unul dintre conducătorii de la Renovatio în loja oficială la meciul de la Voluntari, împreună cu asociatul său, conform informațiilor. Aceeași situație s-a repetat și la stadionul Giulești, la derby-ul cu Rapid. Dar cine este Renovatio?

Renovatio este o companie care activează de 18 ani în domeniul industriei regenerabilelor la nivel local

 și desfășoară proiecte în diverse țări, printre care România, Portugalia și Columbia. Compania are

 prezență pe piețe precum Polonia, Bulgaria, Grecia, Republica Moldova și Italia. Acest sponsor al

 echipei roșu-albe administrează Renovatio e-charge, cea mai extinsă rețea de încărcare a vehiculelor

 electrice din țară, cu peste 655 de puncte de încărcare la nivel național. Grupul Renovatio investește în energie verde, cu accent pe energie eoliană, fotovoltaică și hidro, prin dezvoltarea de proiecte în tranzacționarea energiei, achiziții, administrare și management, precum și prin exploatarea activelor energetice.

Radu Georgescu, considerat "unul dintre cei mai renumiți antreprenori în serie din industria tehnologică din România", s-a alăturat acționarilor de la Dinamo la derby-ul cu Rapid. Un alt nume influent din sfera antreprenoriatului în țara noastră, Radu Georgescu, a fost văzut recent în compania acționarilor clubului Dinamo. Acesta a fost recunoscut în 2020 de către revista Forbes ca fiind "cel mai cunoscut antreprenor în serie din domeniul tehnologiei din România" și este fondatorul companiei Gecad Ventures, de asemenea partener și membru în consiliul de administrație al SeedBlink.

„Radu Georgescu este o personalitate în domeniul tehnologiei autohtone, fiind antreprenorul care a

 deschis seria tranzacțiilor internaționale în urmă cu aproape două decenii. De numele său se leagă

 vânzarea antivirusul RAV către Microsoft (2003), tranzacția serviciului de plăți online ePayment cu

 Naspers, vânzarea furnizorului global de servicii de e-commerce Avangate către Francisco Partners, dar

 și a Vector Watch către Fitbit. Dar a fost implicat și în numeroase proiecte care au eșuat și pe care și le

 asumă și le recunoaște fără ezitare”, aceasta este preentarea făcută de site-ul Forbes omului de afaceri care a văzut derby-ul Rapid- Dinamo din loja „câinilor- roșii”.

Întâlniri hotărâtoare cu acționarii sau potențialii acționari

Conform informațiilor noastre, zilele următoare urmează să mai aibă loc unele întâlniri între actualii acționari, potențialii oameni de afaceri care ar putea investi la Dinamo, iar în cadrul acestor runde, Andrei Nicolescu și Dan Gătăianțu (acționar cu o cotă de 3,4% și directorul financiar RWM) trebuie să prezinte un plan de investiție.

Comentarii