Dinamo a trecut prin emoții: Acceptul a venit pentru stadionul mult așteptat

 


Inițial respinsă pentru folosirea stadionului "Arcul de Triumf", Dinamo a primit astăzi aprobarea pentru

 a găzdui meciul cu Farul aici. Cu toate acestea, personalul echipei Dinamo nu este convins de starea

 gazonului. Meciul Dinamo - Farul este programat pentru vineri, 22 septembrie, la ora 21:00. UPDATE

 19:00 » "Arcul de Triumf" este planul de rezervă pentru Dinamo. Ovidiu Burcă a inspectat gazonul de pe "Arcul de Triumf" în această seară și a rămas dezamăgit de condiția acestuia.


„Îi înțelegi pe administratorii arenei. Au dreptate, terenul e proaspăt însămânțat. Riscăm să distrugem gazonul. Vom vedea. Rămâne o variantă, dar căutăm și alte soluții.”, au transmis dinamoviștii. 


Conform surselor de la Gazeta, pentru Dinamo a apărut o altă opțiune, și anume orașul Buzău, cunoscut pentru susținerea ferventă a echipei FCSB de către fanii săi.

Stadionul "Municipal" din Buzău dispune de un număr de 12.300 de locuri.


Dinamo - Farul primește undă verde pentru gazonul de la „Arcul de Triumf”

Cu toate că luni, directorul Complexului Sportiv Național Arcul de Triumf, Radu Popa, s-a arătat ferm

 împotriva utilizării stadionului pentru meciul cu Farul și a caracterizat echipa Dinamo drept „aroganți”, acum acesta revine asupra deciziei și permite alb-roșiilor să folosească arena.


Decizia finală privind locul desfășurării meciului Dinamo - Farul de astăzi se va lua în această seară, iar antrenorul Ovidiu Burcă va avea cuvântul decisiv în privința stării gazonului.


În declarația sa dată pentru Gazeta Sporturilor, Radu Popa a precizat că este decizia antrenorului echipei Dinamo de a stabili astăzi dacă este satisfăcut de condiția gazonului și dacă dorește să utilizeze stadionul.

„Ovidiu Burcă va inspecta în această seară gazonul. Acesta nu se prezintă în cele mai bune condiții,

 pentru că suntem în plin proces de refacere a gazonului pentru meciul naționalei de fotbal feminin, care se va juca pe 26 septembrie.

Dar dacă el își va da acordul, noi nu ne vom opune. Am fost gazde pentru Dinamo în Liga 2 și nu am vrea să piardă la «masa verde»”, a declarat Radu Popa.

Motivele pentru care Dinamo nu poate utiliza Arena Națională

Chiar dacă Dinamo a exprimat dorința de a juca meciul cu Farul pe Arena Națională, cea mai mare arenă din țară este deja închiriată pentru un eveniment special, Asia Fest 2023, un festival care celebrează cultura și tradițiile orientale, programat să aibă loc în weekend-ul 22-24 septembrie.


Comentarii