Dorința lui Burcă pentru Dinamo: Cine este jucătorul pe care își dorește să-l aducă?"

 
Dinamo analizează posibilitatea legitimării lui Carlo Casap (24 de ani), fotbalistul care a câștigat titlul

 atât cu Viitorul Constanța, cât și cu Farul. Mijlocașul format la academia lui Gică Hagi se află în

 prezent fără contract după ce s-a despărțit de echipa deținută și antrenată de "Rege" la mijlocul lunii iunie, potrivit Proport.ro

Dinamo a fost destul de activă în această vară, mai ales după ce a reușit să rezolve problema interdicției

 de legitimare impusă de FIFA, finalizând 9 transferuri. Acestea includ portarii Adnan Golubovici și

 Răzvan Began, fundașii Josue Homawoo și Lucas Alves de Araujo, mijlocașii Dennis Politic, Christian Ilic și Cristi Costin, precum și atacanții Hakim Abdallah și Gregorio Goncalo.

În timp ce suporterii lui Dinamo pun presiune asupra conducerii și cer mai multe întăriri, acționarii Red&White și antrenorul Ovidiu Burcă par să abordeze o poziție mai prudentă, atât în declarații, cât și în explorarea pieței transferurilor. Această abordare devine tot mai dificilă pe măsură ce calendarul sportiv avansează, cu campionatele deja în desfășurare.

Dinamo s-a interesat de un fotbalist care a câștigat două titluri alături de Gică Hagi. Fanii cer întăriri, Ovidiu Burcă spune că, până în iarnă, se decurcă cu ce are.

Jucătorul crescut la academia lui Gică Hagi a devenit liber de contract la jumătatea lunii iunie și, până în prezent, în afară de Dinamo, a mai avut discuții cu alte două formații din Superliga, însă nu a semnat un nou angajament.

29 de meciuri a bifat, sezonul trecut din Superliga, Carlo Casap (*conform transfermarkt.de)

1 gol și trei pase decisive a reușit mijlocașul ofensiv, sezonul trecut, în toate competițiile  (*conform transfermarkt.de)

Conform surselor, fotbalistul a fost contactat printr-un agent, care i-a transmis interesul clubului

 Dinamo, iar mijlocașul a manifestat interesul său pentru a juca pentru echipa alb-roșie. Cu toate

 acestea, discuțiile au încetinit până după finalizarea procesului legat de aprobarea planului de

 reorganizare modificat. Ovidiu Burcă a declarat joi: "Cred că ne vom concentra pe actualul lot de jucători și vom obține maximum până în iarnă".

Această informație a fost comunicată la conferința de presă de joi, în timp ce Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au prezentat noul acționar din cadrul RWM, firma Renovatio, care a devenit și sponsor al clubului Dinamo începând cu acest sezon. Ovidiu Burcă a sugerat că nu vor aduce alți jucători în echipă până în pauza de iarnă.

Cred că, până la iarnă, ne focusăm pe lotul de jucător și scoatem maximum. La iarnă vom face o evaluare și vom vedea ce vom face, cum vom sta financiar, cel mai important pentru club și Dinamo este sănătatea societății. Nu am pus presiune mai mare pe club, dar la un moment dat, când se vor așeza lucrurile, vom cere și noi, din staff-ul tehnic, mai mult”- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo.

Marți, Andrei Nicolescu a afirmat: "Eu sunt conștient că Ovidiu dorește să aducem un fundaș stânga."

Doar cu două zile înainte, Andrei Nicolescu a făcut și el comentarii cu privire la acest subiect.

 Acționarul Red&White a menționat că antrenorul echipei "câinilor" mai caută un fundaș stânga pentru a consolida sectorul în care joacă Costin Amzăr.

Noi ne mai dorim dacă mai apare ceva extraordinar, să mai avem calitate în echipă, nu cantitate, dar

 asta depinde de discuțiile care sunt punctuale. Eu știu că Ovidiu își dorește un fundaș stânga, e un post

 unde ar mai avea nevoie de un jucător, mai așteptăm de la cei care sunt în atac să se integreze, aveam așteptări mai mari. E o perioadă de creștere, sunt 2 săptămâni de muncă și de repoziționat și de recâștigat un spirit de învingător.”- Andrei Nicolescu – administrator special și acționar în cadrul Red&White, pentru Radio Dinamo.


Comentarii