Dragostea Incendiară a Noului Acționar Dinamo pentru Echipa Alb-Roșie

 Dinamo are un nou proprietar în persoana lui Sorin Preda, care s-a alăturat clubului în urmă cu câteva

 zile. Sorin Preda a preluat o parte din acțiunile de la Dinamo și este acum unul dintre acționarii

 clubului. Legătura sa emoțională cu echipa datează încă din copilărie, când frecventa adesea meciurile

 echipei în anii '80, absorbând atmosfera vibrantă de pe stadionul Ștefan cel Mare. Într-un interviu recent, noul acționar a dezvăluit că Ionel Augustin și Gigi Mulțescu se numără printre antrenorii săi favoriți din copilărie. Cu toate acestea, deși a fost mereu atașat sufletește de club, acesta nu a avut ocazia să se implice financiar până acum.

Preda dezvăluie că în luna mai a avut șansa de a investi financiar în Dinamo, fapt ce s-a întâmplat în urma unei întâlniri neașteptate cu Eugen Voicu, un alt acționar al clubului, în aceeași lună a anului curent.

„Mi-am petrecut copilăria alături de Dinamo, am văzut foarte multe meciuri pe stadion. În primul rând, dintr-un atașament emoțional.

Sunt dinamovist de mic, familia noastră este plină de dinamoviști, am crescut cu echipele lui Dinamo,

 merg la stadion de când aveam cinci-șase ani, mie Dinamo mi-a făcut copilăria frumoasă!

Am prins acele echipe din anii 80, cu Augustin, Mulțescu. Performanțe frumoase, rezultate memorabile.

 Am rămas aproape de Dinamo, la Dinamo am făcut și sport o perioadă, am continuat în limita timpului pe care l-am avut la dispoziție după ce am început cariera profesională să mai merg la meciuri, să mă țin informat cu ce se întâmplă la Dinamo și cu fenomenul acesta.

În luna mai, m-am întâlnit cu domnul Voicu la o conferință, total întâmplător, eu eram vorbitor, dânsul

 era în audiență. La prima pauză de cafea, a venit, am făcut cunoștință, aveam informații din presă că a demarat proiectul Red&White pentru Dinamo și am primit o invitație la meci, m-ați și văzut.


Cu CSA Steaua, undeva în luna mai, apoi am fost la meciul cu FC Argeș, după care am început discuțiile pentru un eventual parteneriat”, a spus Sorin Preda, la Prosport

 sursa foto: fanatik.ro

Comentarii