Ovidiu Burcă în pragul dezvăluirii: Problemele personale ale unui fotbalist

 
Ovidiu Burcă a comunicat că Hakim Abdallah, atacantul adus în această vară la Dinamo, trece printr-o perioadă dificilă.

Cu privire la situația celui mai controversat fotbalist de la Dinamo, iată ce s-a întâmplat cu adevărat!

 Într-o discuție privată cu Ovidiu Burcă, Hakim Abdallah a dezvăluit: „Poate nu ar trebui să dezvălui asta, dar am o problemă familială sensibilă.”

Hakim Abdallah s-a deschis în fața lui Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo, și i-a comunicat că se confruntă cu probleme de familie în această perioadă. Managerul formației de pe Șos. Ștefan cel Mare a afirmat că va manifesta înțelegere față de atacantul originar din Madagascar și este convins că acesta va reveni la performanțele sale obișnuite, după depășirea acestui moment dificil.

În prima parte a sezonului, Abdallah nu a reușit să atingă așteptările, nefiind în măsură să înscrie vreun gol pentru echipa "câinilor".

„E devreme să tragem concluzii dacă a fost o campanie bună sau nu. Noi integrăm niște oameni care

 poate vin din culturi diferite, din medii diferite, la Dinamo e greu, tricoul atârnă foarte greu. Dacă în alt

 context ai jucat superdezinvolt și ți-au ieșit lucrurile, presiunea la Dinamo nu e ușoară și e nevoie de adaptare.

Poate n-ar trebui să spun lucrul ăsta, dar eu am fost impresionat într-o discuție pe care am avut-o cu Hakim, trece printr-o problemă familială destul de delicată, uman suntem alături de el, îl înțelegem, îi vom da timp să se adapteze.

E un caracter deosebit, își dorește foarte mult… Am avut ieri o discuție de o oră cu el, voiam să-l

 cunosc mai bine, am ajuns la sufletul lui, ca să înțeleg ce se întâmplă. Pentru că, vă spun sincer, e cu totul alt jucător față de ce am văzut în pregătire. Se vedea că are ceva. 

Am descoperit că are o anumită problemă, dar sunt ferm convins că în scurt timp va putea să treacă peste și ușor-ușor va arăta calitățile pe care le are. Nu e în cea mai bună perioadă a vieții lui, dar suntem aici să-l ajutăm”, a declarat Ovidiu Burcă, potrivit Radio Dinamo 1948.

Comentarii