Surpriză de Ultimă Oră: Conducerea " cainilor" vine cu o variantă surpriză: Ce trebuie să stim?

 Dinamo se vede nevoită să găsească o locație alternativă pentru meciul cu Farul Constanța din etapa a

 10-a a SuperLigii, deoarece este exilată din București. Conform informațiilor de la FANATIK, există

 posibilitatea ca "câinii" să joace pe Cluj Arena sau la Sibiu. Înainte de partida cu Farul, Dinamo va juca pe Arena Națională împotriva FC U Craiova într-un meci programat vineri.

Meciul cu Farul este stabilit pentru data de 22 septembrie, dar nu poate avea loc în Capitală. Arena Națională va fi ocupată de evenimentul Asia Fest 2023, un festival dedicat promovării culturii și tradițiilor orientale, care se va desfășura în weekendul 22-24 septembrie.

Varianta de rezervă ar fi utilizarea stadionului "Arcul de Triumf". Cu toate acestea, terenul nu se află în cea mai bună stare, iar în nordul Capitalei va avea loc un concert aniversar susținut de Gheorghe Zamfir, cel mai mare naist din toate timpurile.


Conform informațiilor, Dinamo a încercat să găsească alternative la Târgoviște și Ploiești, dar ambele opțiuni au fost respinse. Astfel, conducerea clubului se vede nevoită să se îndrepte către Ardeal, unde cel mai probabil va avea loc meciul cu echipa lui Hagi, Farul.

Gică Hagi Exercită Presiune asupra Dinamo pentru Stadionul Meciului


Dinamo are o considerabilă bază de fani în Ardeal, ceea ce face ca conducerea clubului să ia în

 considerare opțiunile Cluj Arena și noul stadion "Municipal" din Sibiu pentru gazduirea meciului cu

 Farul Constanța. Până în prezent, Dinamo și-a jucat meciurile de pe teren propriu pe stadionul "Arcul de Triumf".


Gică Hagi pune presiune asupra echipei Dinamo pentru a anunța cât mai rapid stadionul unde se va desfășura meciul. Delegația Farul Constanța dorește să rezerve cu timp înainte cazarea la hotel, așa că este crucial să știe cât mai devreme locul de disputare a partidei.

Ovidiu Burcă: " 


“Pe Arcul de Triumf cred că e dificil să ne mai vedeți, n-aș vrea să supăr”

În această vineri, de la ora 21:30, echipa "câinilor" revine pe Arena Națională după un meci impresionant în prima rundă a barajului cu FC Argeș. Dinamo a câștigat cu scorul de 6-1 în meciul din prima manșă cu piteștenii și a făcut un pas mare către SuperLiga.

Ovidiu Burcă a exprimat nemulțumirea sa față de calitatea gazonului de pe stadionul "Arcul de Triumf",

 ceea ce l-a adus în centrul atenției și a stârnit critici. Antrenorul echipei Dinamo a sugerat înaintea

 meciului cu Rapid că este puțin probabil ca echipa să mai joace pe acel teren.“Pe Arcul de Triumf cred că e dificil să ne mai vedeți, n-aș vrea să supăr, am văzut că am deranjat foarte multă lume, eu doar mi-am spus un punct de vedere după meciul trecut. 

Eu mi-aș dori să jucăm pe o suprafață decentă. Ne dorim întotdeauna să avem o suprafață pe care să putem aborda așa cum ne dorim noi meciurile”, a spus Burcă.

=

După opt etape, Dinamo este pe locul 11 în SuperLiga. Trupa lui Ovidiu Burcă a obţinut o singură victorie pe teren propriu: 1-0 cu FC Botoşani. “Câinii” au ca obiectiv menţinerea în prima ligă în acest sezon.

Comentarii