Vlad Iacob: Ce Spune După Aprobarea Planului de Reorganizare Actualizat

 
Vlad Iacob, fostul administrator special al echipei Dinamo, dorește să transmită felicitări lui Răzvan

 Zăvăleanu, administratorul judiciar, și menționează că acum există "temeiuri pentru a obține finanțarea necesară pentru reconstrucția clubului".

La Tribunalul București, planul modificat de reorganizare al echipei Dinamo a fost aprobat astăzi de


 către judecătorul sindic. Aceasta înseamnă că clubul poate acum să înceapă procesul de reconstrucție.

Această hotărâre a dus la ștergerea unor datorii în valoare de peste 5 milioane de euro. Trebuie menționat că hotărârea nu este definitivă, dar este executorie, intrând în vigoare începând de azi (luni).


Vlad Iacob, în vârstă de 35 de ani, a îndeplinit funcția de administrator special al clubului din "Ștefan cel Mare" timp de un an, până pe data de 17 august, când a fost înlocuit cu Andrei Nicolescu. Fostul oficial al echipei roș-albe se bucură și el de succesul înregistrat astăzi de club, care acum prezintă perspective promițătoare pentru viitorul apropiat. Acesta dorește să transmită felicitări administratorului judiciar, precum și avocaților care l-au sprijinit în timpul mandatului său la Dinamo.

Mesajul lui Vlad Iacob pentru dinamoviști: „E nevoie de investitori puternici și de un management cu expertiză specifică”

”Încă de când am fost numit la Dinamo în postura de administrator special, am susținut că este necesară

 și importantă o modificare a planului de reorganizare și am sprijinit acest demers al RTZ & Partners, cu proprii avocați, în fața instanței, ambele modificări de plan propuse.

Acum, după validarea aceste modificări a planului de reorganizare, există toate premisele necesare

 pentru finanțarea necesară reconstrucției clubului, pentru performanță și pentru ieșirea cât mai rapidă din insolvență. 

Dinamo are nevoie în primul rând de investitori puternici și de un management cu expertiză specifică, alături de care să poată ținti cotele cele mai înalte ale performanței.

Alături de întreaga suflare dinamovistă, mă bucur foarte mult pentru aceasta mult așteptată aprobare a modificării planului de reorganizare și vreau să îi felicit pe cei de la RTZ & Partners și pe avocații care m-au reprezentat, în calitate de administrator special, acționând în susținerea acestui demers, în toate fazele procesului”, a reacționat Vlad Iacob pentru Gazeta Sporturilor.
Comentarii